Er komen nieuwe webschermen Melding Container Achterland Road

8 juni 2023 | Melding Container Achterland Road

U heeft aangegeven dat de webschermen van de service Melding Container Achterland (MCA) Road toe zijn aan verbetering, en dus zijn ze op de schop. Portbase werkt hard aan het verbeteren van haar services, om zo de werkzaamheden van de planners en gebruikers gemakkelijker te maken.

De nieuwe webschermen worden nu uitvoerig getest door vijftig partijen in een uitgebreide pilot. Deze testfase duurt in totaal twee maanden. Tussentijds wordt feedback opgehaald en verwerkt. Binnenkort zal de nieuwe omgeving beschikbaar worden gesteld voor alle wegvervoerders.

Over MCA Road

Portbase streeft naar een continue verbetering van haar dienstverlening en de gebruikerservaring. Voor afnemers in het wegvervoer betekent dit:

• een nieuw, modern, ontwerp
  • makkelijker plannen in minder schermen
  • het koppelen van containers aan bezoeken en tijdsloten
  • alle statusupdates in één overzicht
  • overzichtelijker werken.

Meer informatie

Benieuwd welke vernieuwingen er voor uw deelname aan MCA aankomen? Klik hier en kijk onder de MCA versie die u afneemt (Rail/Road/Barge). Niet zeker welke versie u afneemt? Neem dan contact op met uw softwareleverancier, of onze customer service via customerservice@portbase.com of 088 625 25 25.