Hoofdbeheerder uit beeld


Zoeken

Snel naar

Veelgestelde vragen

Hoofdbeheerder uit beeld

Wat te doen als er na de migratie blijkt er geen hoofdbeheerder aan mijn organisatie verbonden is ?

Neem dan contact op met support@iamconnected.eu onder vermelding van uw organisatie, het probleem dat de er door de migratie geen hoofdbeheerder voor uw organisatie is en wie volgens u de juiste persoon zou moeten zijn om hoofdbeheerder te worden van uw organisatie.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Wat te doen als de huidige hoofdbeheerder van mijn organisatie niet meer voor ons bedrijf werkzaam is of een andere positie heeft gekregen ?

Neem dan contact op met support@iamconnected.eu onder vermelding van uw organisatie, het probleem dat de huidige hoofdbeheerder niet meer in dienst is of een andere positie heeft binnen uw bedrijf en wie volgens u de juiste persoon zou moeten zijn om hoofdbeheerder te worden van uw organisatie.  

Heeft u gevonden wat u zocht?

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen