Tijdelijke vragen

Veelgestelde vragen

Tijdelijke vragen

Hoe kan ik voormeldingen uit het oude MCA Road koppelen aan voormeldingen in de nieuwe service

Het is niet mogelijk om voormeldingen in het oude MCA Road (Road Legacy) en het vernieuwde MCA Road te koppelen aan eenzelfde TAR.

Om voormeldingen te koppelen in deze situatie gaat u als volgt te werk:

• Ga naar het tabblad ‘Legacy Road’ via de service MCA Road
  • Annuleer de te combineren voormelding
  • Wacht een aantal minuten zodat bij de terminal de annulering verwerkt kan worden.
  • Ga naar MCA Road (nieuw)
  • Stuur een nieuwe voormelding voor de desbetreffende container
  • U ontvangt een TAR-code retour
  • Voeg de containers samen op de TAR-code van uw keuze

Note: Gebruikers die een bookmark gebruiken zullen deze aan moeten passen zodat deze uitkomt bij de nieuwe MCA Road omgeving.

Hoe kan ik bestaande voormeldingen terugvinden en afhandelen na de overgang naar de vernieuwde versie van MCA Road?

U kunt tijdelijk bestaande voormeldingen afhandelen via de knop 'Legacy road'.

Het kan zijn dat u tijdens de livegang van de vernieuwde versie nog bezig was met voormeldingen in het oude MCA Road. Deze kunt u als volgt afronden; Ga naar het vernieuwde MCA Road. Klik op de tab ‘Legacy Road’. Voormeldingen waar u mee bezig was vindt u nog hier terug en wikkelt u hier af. Nieuwe voormeldingen voert u in op de nieuwe versie van MCA Road.