Je kunt als gebruiker in IAMconnected.eu je gebruikersaccount opzeggen / verwijderen. Dat doe je als volgt:
- Log in bij IAMconnected.
- Klik op Profiel en scrol helemaal naar beneden op de pagina.
- Klik op de knop Account verwijderen. Je ziet een notificatie met de vraag of je zeker weet dat je je account wilt verwijderen. Klik nogmaals op Account verwijderen.
Hoofbeheerder
Als hoofdbeheerder kun je gebruikers ontkoppelen van je organisatie. Gebruikers worden automatisch verwijderd als ze niet meer gekoppeld zijn aan een organisatie. Dit werkt als volgt:
- Zoek de betreffende medewerker op via het tabblad Gebruikersbeheer > Medewerkers.
- Druk op het pijltje achter de medewerker om de medewerker-details te openen, en druk op de knop Verwijderen (rechtsboven in het scherm). De medewerker is verwijderd uit jouw organisatie en heeft niet langer toegang tot jullie services.
Wil je als hoofdbeheerder je eigen account verwijderen? Draag dan je hoofdbeheerdersrol over aan een andere medewerker van jouw organisatie voordat je je account verwijdert.
Gerelateerde artikelen
- Organisatieaccount verwijderen
- Hoofdbeheerder wijzigen
- Gebruiker (tijdelijk) op non-actief zetten in IAMconnected
Onderdeel van