De bestelling blijft een vliegtuigje tonen. Waarom loopt deze niet meteen door in het scherm?

Een bestelling van bijvoorbeeld de nautische dienstverleners wordt per ligplaats gedaan bij het Havenbedrijf. Per ligplaats geeft u op wat er besteld moet worden en vervolgens klikt u op ‘Order movement’, de bestelling wordt dan uitgezet bij het Havenbedrijf. Het Havenbedrijf zal de bestelling moeten goed- of afkeuren. Tot die tijd zal de bestelling in Portbase op de status met het vliegtuigje blijven hangen.
Let op: hanteer wel de periode van 2 uur voor het bestellen. Wanneer een bestelling blijft hangen zal de agent contact moeten opnemen met Havenbedrijf om de bestelling in orde te laten maken.