Dien ik de facilities op te geven?

Wij adviseren om de facilities toe te voegen aan de vorige havens in de security information. Dit zorgt ervoor dat de security information correct doorloopt naar het Havenbedrijf.
Zorg ervoor dat u de daadwerkelijke facility opgeeft. In geval dat dit echt niet bekend is, mag er UNKNOWN opgegeven worden.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen