Foutmelding bij opvoeren: ‘De exportzending voor document … is al aangemeld door de terminal’. Wat betekent dit?

In sommige (nood)gevallen kan een terminal het documentnummer namens u voormelden. Als u hetzelfde document daarna probeert voor te melden krijgt u deze foutmelding:

‘De exportzending voor document … is al aangemeld door de terminal.’

U kunt het document niet terugvinden in Track & Trace. Neem eventueel contact op met de terminal om te controleren of de juiste gegevens zijn voorgemeld.