De shipment/container kan niet worden gevonden voor mijn import melding, waarom is dit?

Als een shipment/container niet gevonden kan worden, dan kan dit verschillende oorzaken hebben:

• Van de shipment/container is nog geen informatie bekend binnen de service Import Status. De ladinggegevens worden uiterlijk enkele uren voor aankomst bij ons bekend. Probeer het op een later moment opnieuw.
  • Het shipment of de container komt niet aan op de terminal die geselecteerd is. Selecteer de juiste terminal en probeer het opnieuw.
  • Er is een typefout gemaakt bij het invoeren van het shipment number of container number. Controleer het nummer en corrigeer deze indien nodig. Zendingsnummers van ferryoperators hebben het volgende format (SCAC + boekingsnummer + volgnummer):
    CLDN: CLVW0012345678001
    DFDS/KVSA: DFDS123456780001
    P&O: PONFHU12345678001
    Stena Line: STNL0012345678001