De shipment/container kan niet worden gevonden, waarom is dit?

Als een shipment/container niet gevonden kan worden, dan kan dit verschillende oorzaken hebben:

• Er is een typefout gemaakt bij het invoeren van het shipment number of container number. Controleer het nummer en corrigeer deze indien nodig.
  • Het shipment of de container komt niet aan op de terminal die geselecteerd is. Selecteer de juiste terminal en probeer het opnieuw.
  • Van het shipment/container is nog geen informatie bekend binnen de service Import Status. Dit houdt in dat er (nog) geen importdocumenten gemeld zijn voor het shipment of de container.