Hoe gaat Cargo Tracker in zijn werk, hoe ontvang ik de data?

U kunt lading volgen in de service Cargo Tracker door u te ‘abonneren’ onder vermelding van het B/L-nummer, het containernummer en optioneel de scheepsnaam of het bezoek (Call Reference Nummer). Vervolgens ziet u de informatie die op dat moment bekend is en ontvangt u real-time nieuwe data zodra deze beschikbaar komt.