Hoe kan ik bestaande voormeldingen terugvinden en afhandelen na de overgang naar de vernieuwde versie van MCA Road?

U kunt tijdelijk bestaande voormeldingen afhandelen via de knop ‘Legacy road’.

Het kan zijn dat u tijdens de livegang van de vernieuwde versie nog bezig was met voormeldingen in het oude MCA Road. Deze kunt u als volgt afronden; Ga naar het vernieuwde MCA Road. Klik op de tab ‘Legacy Road’. Voormeldingen waar u mee bezig was vindt u nog hier terug en wikkelt u hier af. Nieuwe voormeldingen voert u in op de nieuwe versie van MCA Road.