De partij die de nominatie heeft gedaan, kan de nominatie ook weer intrekken. Dit kan voor één of meerdere containers. Klik hiervoor op de selectievak(ken) van de juiste container(s) en klik op de knop Cancel shipment. De nominatie is voor de gekozen container(s) ingetrokken en er is geen vervoerder meer actief. U kunt nu een andere vervoerder nomineren.

Let op! Als u de nominatie intrekt bij een subcontractor, is het belangrijk om eerst de transportopdracht in te trekken om onnodige kosten te voorkomen.