Hoe kan ik een nominatie intrekken?

Iedere partij kan de nominatie van de volgende partij intrekken.

Let op! De rest van de keten wordt daarna overbodig doordat u de keten heeft afgebroken, u bent daarna de enige partij die de keten weer kan activeren.

Ga naar de -knop op de container (of B/L) waarvan u de nominatie wilt intrekken en klik op ‘Vervoerder nomineren’.

U kunt vervolgens rechtsbovenin op de knop ‘Intrekken vervoerder’ klikken.

De keten is hierbij doorbroken en de nominatie ingetrokken. U kunt nu vrij een andere vervoerder nomineren.