Hoe kan ik een TAR code koppelen bij de RWG, APMTR en APMT MVII?

Koppelen TAR codes:

  1. Maak een voormelding voor container A
  2. Wacht tot deze helemaal groen terug komt met een TAR
  3. Maak een voormelding voor container B
  4. Vul de TAR code in van voormelding A
  5. Vervolgens opslaan en versturen

Door de nieuwe container(s) te koppelen aan het bestaande bezoek hoeft u geen datum en tijd in te geven.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen