Hoe kan ik lading categoriseren met behulp van labels

Via labels kunt u eenvoudig uw lading categoriseren. Denk daarbij aan productcategorieën, logistieke stromen of specifieke klanten, zoals bijvoorbeeld

• Klant A / Klant B
  • afdeling Douane / afdeling expeditie
  • Vers / Veterinair / high priority

Door labels toe te voegen ziet u in één oogopslag welke lading bij elkaar hoort en kunt u eenvoudig filteren. Uw operatie wordt daarmee efficiënter en u kunt makkelijker samenwerken over afdelingen heen.

U kunt labelcategorieën zelf aanmaken en toevoegen bij het volgen van uw lading, in de Excel-upload of vanuit het Ladingoverzicht. Ook in de filteropties kunt u eenvoudig op uw labels filteren.

Bekijk de instructievideo “Toevoegen van labels aan uw gevolgde lading”  bovenaan dit scherm of volg de onderstaande instructie:

Klik op het label-icon van de B/L en vervolgens op ‘Bewerken’.

Geef uw tekst in (repeterende labels worden nu ook automatisch aangevuld). U kunt meerdere labels per B/L registreren.

Klik op Opslaan. U kunt nu op deze label filteren.