Hoe kan ik mijn voormelding annuleren?

U kunt uw voormelding verwijderen door de container vooraan te selecteren en op de knop linksonder op ‘ontkoppel’ te klikken. De voormelding wordt vervolgens geannuleerd bij de betreffende terminal.
Hiermee wordt een Cancel verstuurd die dan ook nog door de terminal geaccepteerd moet worden om de status op ‘cancelled’ te krijgen.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen