Hoe kan ik mijn voormelding annuleren?

U kunt uw voormelding verwijderen door de container aan te vinken en onderaan op de knop ‘cancel container’ te klikken. De voormelding wordt vervolgens geannuleerd bij de betreffende terminal. Hiermee wordt een bericht verstuurd die dan nog door de terminal geaccepteerd moet worden om de status op de status ‘Cancelled’ te krijgen.

Ook is het mogelijk om een voormelding te ontkoppelen van het bezoek. Selecteer de container en klik onderaan op ‘Detach container’. De container is daarna als statusaanvraag terug te vinden onder het kopje ‘Detached’.