Hoe kan ik voormeldingen uit het oude MCA Road koppelen aan voormeldingen in de nieuwe service

Het is niet mogelijk om voormeldingen in het oude MCA Road (Road Legacy) en het vernieuwde MCA Road te koppelen aan eenzelfde TAR.

Om voormeldingen te koppelen in deze situatie gaat u als volgt te werk:

• Ga naar het tabblad ‘Legacy Road’ via de service MCA Road
  • Annuleer de te combineren voormelding
  • Wacht een aantal minuten zodat bij de terminal de annulering verwerkt kan worden.
  • Ga naar MCA Road (nieuw)
  • Stuur een nieuwe voormelding voor de desbetreffende container
  • U ontvangt een TAR-code retour
  • Voeg de containers samen op de TAR-code van uw keuze

Note: Gebruikers die een bookmark gebruiken zullen deze aan moeten passen zodat deze uitkomt bij de nieuwe MCA Road omgeving.