Hoe lang blijven afgekeurde Domproc meldingen in het overzicht staan?

Afgekeurde meldingen blijven altijd in het overzichtsscherm staan.

Is deze afkeuring een direct gevolg van een nieuwe melding, dan is de Domproc-melding niet geregistreerd door de Douane.

Is deze afkeuring een direct gevolg is van een wijziging van een eerdere melding, dan is alleen de laatste aanpassing afgekeurd en staat de originele domproc-melding voor de overige B/L goederenitems nog gewoon geregistreerd bij de Douane.