Ik gebruik de webschermen van Cargo Tracker. Hoe regel ik op een later moment de API-koppeling?

Een mailbericht naar sales@portbase.com is voldoende om dit proces in gang te zetten. Er gelden eenmalige aansluitkosten van 249,50 euro voor het koppelen van een Portbase-service.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen