Ik heb een BL gekoppeld maar deze komt niet naar voren in Melding Domproc, hoe komt dat?

Als u een BL heeft gekoppeld in Ladinginformatie 2.0, maar deze wordt niet getoond in Melding Domproc 2.0 onder ‘nieuwe meldingen’ dan kan dit de volgende oorzaken hebben:

• Iemand heeft al een melding Domproc voor dit BL verstuurd en deze is daarom terug te vinden onder de verzonden meldingen.
  • De rederij heeft het import manifest (ATO) nog niet verstuurd naar de Douane.Hiervoor kunt u contact opnemen met de desbetreffende rederij. Wanneer de rederij de ATO verzonden heeft wordt deze zichtbaar in het scherm.