Ik heb reeds een systeemkoppeling vanuit ladinginformatie, kan ik deze blijven gebruiken?

De systeemkoppeling van ladinginformatie werkt voorlopig ook voor het koppelen van lading in Cargo Controller. Hiervoor zijn geen aanpassingen aan uw kant nodig.

Tot 31 maart 2022 kunt u uw huidige EDI-koppeling in combinatie met Cargo Controller ongewijzigd blijven gebruiken. Per 1 april 2022 stopt Portbase de ondersteuning van de EDI-koppeling. Cargo Controller is vanaf dan enkel beschikbaar via het web of de nieuwe API-koppeling. De EDI-koppeling wordt niet doorontwikkeld. Nieuwe functionaliteiten worden enkel ontwikkeling in de nieuwe API. Wij raden u aan om zo snel mogelijk over te stappen naar de nieuwe API-koppeling.