Ik krijg notificaties over services waarin ik niet geïnteresseerd ben. Hoe meld ik me af?

Bij elke melding van een incident, kunt u uw notificatie-instellingen beheren. Bij e-mailnotificaties vindt u deze optie onderaan de e-mail (“Manage your subscription”). Bij sms-notificaties ontvangt u een apart sms-bericht als een incident wordt geregistreerd (“You can unsubscribe from incident alerts like these at URL StatusPage”)