Ik werk voor 2 verschillende bedrijven (in dienst of als zelfstandige), hoe werkt dat bij IAMconnected?

Het is mogelijk om met 1 account gekoppeld te zijn aan 2 verschillende bedrijven. Bij het inloggen kan via een drop-down menu geswitched worden tussen bedrijven.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen