Ik wil voormelden in het oude platform maar ik krijg Niet toegestaan in mijn scherm

Dat is een melding die verschijnt bij het maken van een nieuwe voormelding in de oude MCA Road applicatie. Uw account heeft nu toegang tot de nieuwe Road omgeving en vanaf nu dient u daar alle nieuwe voormeldingen te doen.

Hoe gaat u met MCA Road 2.0 aan de slag?

Heeft u gevonden wat u zocht?

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen