In welk opzicht is Cargo Tracker anders dan Pronto?

Pronto biedt rederijen, agenten, dienstverleners en operators een gezamenlijk platform voor informatie-uitwisseling en verbeterde planning rond port calls.

Cargo Tracker biedt een track & trace van al uw importlading. Via één scherm heeft u volledig zicht op de status van verwachte schepen in de haven, het losmoment van uw container(s) en het vertrek vanaf de zeeterminal.