Is het mogelijk om alleen mijn ‘Loading’ of ‘Discharge’ containers te zien?

Door te klikken op ‘Loading’ of ‘Discharge’ of op de ‘Visit voyage ID’ (rechts op het scherm, zie schermafbeelding) hebt u de mogelijkheid om alleen afhandelingen voor laden of lossen te zien. Het filter wordt geactiveerd als het woord ‘Laden’ of ‘Lossen’ in oranje is opgelicht. Dit filter blijft geactiveerd als je door bezoeken navigeert en ook over sessies heen. Dus, als u geen container ziet, controleer dan of u de juiste filter hebt geselecteerd.