Kan een ATA of ATD nog worden verwijderd?

De ATA en ATD kan verwijderd worden. Wel dient u dit eerst op te nemen met het Havenbedrijf.
De ATA als de ATD’s worden automatisch gegeven door het Havenbedrijf. Zodra u een mail ontvangt met de bevestiging dat de ATA/ ATD verwijderd mag worden dan kunt u deze doorsturen naar de servicedesk van Portbase. Hiermee kunnen wij u verder helpen om de ATA of ATD alsnog te verwijderen voor de opgegeven reis.