Kan ik de Vertrouwensketen via API aansturen?

Ja en Nee.

Ja, u kunt met een Cargo Controller API abonnement de release ontvangen en uw ketenpartners machtigen en nomineren. Lees daar meer over in onze API specificaties (Engelstalig) en dan met name de Use Cases rondom de Vertrouwensketen.

Nee, u kunt het toevoegen en beheren van klantcodes per rederij en het beheren van authorisaties van ketenpartners niet via API aansturen. Dit zult u via de webschermen moeten onderhouden.

Activatie Vertrouwensketen

Binnen de Cargo Controller API heeft u direct toegang tot de Vertrouwensketen en de informatie die daarin beschikbaar wordt gesteld.

Als u een bestaande klant bent moet u voor de webschermen via uw hoofdgebruiker of gebruikersbeheerder eerst rechten opvragen om deze functionaliteiten in de webschermen vrij te geven. Hier leest u daar meer over.