Kan ik informatie van Portbase over storingen op mijn eigen website tonen?

Storingsnotificaties zijn beschikbaar via e-mail, sms, RSS-feed en een webhook. U kunt de informatie op verschillende manieren van ons ontvangen.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen