Mijn voormelding bij P&O Ferries wordt geweigerd: consignment known, not yet arrived at destination terminal

Na het indienen van de voormelding wordt uw melding geweigerd met de volgende foutcode:

“Consignment known, not yet arrived at destination terminal” (foutcode A_AS006).

U hoeft geen actie te ondernemen. De zending is bekend bij de terminal en uw melding is goed ontvangen. P&O verwerkt de voormeldingen pas in haar systeem als het schip arriveert. De status van uw voormelding verandert dus automatisch in ‘geaccepteerd’ zodra het schip is aangekomen.

We werken met P&O aan een oplossing zodat de voormeldingen direct bij indienen geaccepteerd worden.