Waar kan ik terecht met Cargo Tracker gebruikersvragen?

U kunt onze Service Desk bereiken via 088 – 625 25 25 tussen 08:00 – 18:00u of via servicedesk@portbase.com. Kijk ook eens naar de veelgestelde vragen.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen