Waarom blijft de container de status In operation behouden?

De terminal zal de voormelding die afgehandeld is, moeten bevestigen als “Completed”. Dit is een handmatige actie van de terminal operator. Indien de terminal dit niet heeft gedaan zal de visit de status “In operation” behouden. Dit betekent dus niet dat een handling niet goed afgerond is van uw kant.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen