Wanneer een terminal geen annulering van voormeldingen ondersteunt; wat moet ik dan doen vanuit het eigen planningsysteem?

Stuur een cancel in. MCA Barge verwerkt deze zodat deze als ‘geannuleerd’ zichtbaar is in het webscherm van MCA Barge. Naar de terminalzijde is een handmatige actie nodig. Neem contact op met de desbetreffende terminal.

Voor details zie: Functionality Matrix – Hinterland.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen