Wat betekenen de woorden Detached, Expected, In Operation, Completed?

Het dashboard biedt realtime inzicht in uw handlings in 4 bakjes:

  • Detached: Bevat statusaanvragen, oftewel handlings (containers) die nog niet gekoppeld zijn aan een bezoek aan de terminal.
  • Expected: Bevat voormeldingen, oftewel handlings (containers) die gekoppeld zijn aan een terminalbezoek. Dit betekent niet dat de afspraak al helemaal geaccepteerd is. Houd de statussen goed in de gaten.
  • In Operation: Dit betekent dat de ingeplande truck op dit moment de containers aan het op- en/of afzetten is bij de terminal.
  • Completed: De containers zijn gebracht of opgehaald. De voormelding is voltooid. Hier vindt u meer informatie over gate-in en gate-out.

Note: Niet alle terminals sturen gate-in/out informatie aan MCA Road, in dat geval kunt u de website van de terminal raadplegen voor de gate in/out informatie.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen