Wat is de relatie tussen Cargo Tracker en Boxinsider?

De service Cargo Tracker van Portbase is de voortzetting van Boxinsider van Havenbedrijf Rotterdam.

Via het Nederlandse Port Community System (PCS) van Portbase kunnen bedrijven en overheden in (haven)logistieke ketens simpel en efficiënt informatie uitwisselen. Het PCS biedt diverse slimme IT-oplossingen voor uw dagelijkse werkzaamheden. Track & trace dienstverlening is hier onderdeel van.

Havenbedrijf Rotterdam en Portbase beschikten los van elkaar over data, kennis en dienstverlening die track & trace ondersteunt. Door track & trace activiteiten van beide organisaties te bundelen, ontstaat er een completere dienstverlening. Boxinsider is daarom vanaf 1 juni 2020 ondergebracht in de nieuwe service Cargo Tracker van Portbase.