Wat is het verschil tussen Cargo Tracker via web of API?

De service Cargo Tracker kunt u gebruiken via internet (webschermen) of via een directe koppeling met uw inhuis-systeem (middels API). In beide gevallen beschikt u over dezelfde data. De webschermen bieden u de gelegenheid notificaties in te richten voor nieuwe statusupdates en uw aanvragen te archiveren. Vanzelfsprekend kunt u dit via de API ook zelf inregelen. Als u gebruikmaakt van een directe koppeling via API, krijgt u gratis toegang tot de webschermen.