Wat is het verschil tussen Ladinginformatie en Cargo Tracker?

Ladinginformatie:

• Biedt naast statusinformatie ook detailinformatie over de lading en de container, zoals goederenomschrijving en type container.
  • Maakt hergebruik van ladinggegevens mogelijk in de Portbase-services Melding Domproc en Transitaangifte. Dit is niet mogelijk bij Cargo Tracker.
  • Biedt nog geen gate-out status van terminals
  • Deze service wordt eind 2020 vervangen door Cargo Controller (o.a. met gate-out status en nog veel meer extra’s)

Cargo Tracker:

• Geen hergebruik van ladinggegevens mogelijk in andere Portbase-services.
  • Biedt ook de Gate-out status van veel terminals.
  • Biedt de optie dat meerdere organisaties zich tegelijkertijd abonneren op dezelfde lading. Ladinginformatie is daarin beperkt doordat er altijd maar één organisatie tegelijkertijd gekoppeld kan zijn aan de lading.