Wat is IAMconnected?

IAMconnected is een nieuwe Portbase-dienstverlening voor Identity & Acces Management. Deze service biedt een persoonlijk logistiek paspoort. Vervolgens krijg je via één ingang toegang tot de diensten van meerdere bedrijven en organisaties. Je hoeft niet meer voor elke dienst apart inloggegevens te onthouden. Eénmaal inloggen via IAMconnected volstaat