Wat moet ik als individuele gebruiker doen om aangesloten te worden?

U dient een nieuw individueel account aan te maken. Vervolgens geeft u aan welk bedrijf uw account gekoppeld dient te worden. De beheerder van dit bedrijf dient u te accepteren als medewerker van dit bedrijf.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen