Wat moet ik doen als een container op een andere terminal wordt gelost of iets anders foutief is aan de melding?

Indien uw goederen worden gelost op een andere terminal dan verwacht, dan moet u een nieuwe documentvoormelding doen voor deze nieuwe terminal.
U dient de terminal waar de incorrecte melding is gedaan te informeren. Indien de wijziging van terminal binnen de ECT-terminals (Hutchison Ports ECT Delta/Euromax) plaatsvindt, dan hoeft u geen actie te ondernemen. De melding wordt in het ECT-systeem pas aan een terminal gekoppeld na de lossing van de container.