Welke items zijn opgelost, en welke worden nog opgepakt door ontwikkelteam MCA Barge?

Klik op MCA Barge standalone Customer Issues (update 06042020) voor een overzicht van items die gereed zijn, of die nog opgepakt gaan worden door het ontwikkelteam van MCA Barge.

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen