Welke statussen kan ik ontvangen van de terminals?

In de tijdlijn van de melding ziet u de voortgang van uw melding, met de meest recente status bovenaan de tijdlijn.

• Status ‘New’: uw melding is aangemaakt
  • Status ‘Sent’: uw melding is verzonden naar de terminal
  • Status ‘Accepted’ *: Uw melding is geaccepteerd door de terminal
  • Status ‘Rejected’ *: Uw melding is geweigerd door de terminal. Een terminal kan een melding weigeren indien deze niet door de terminal verwerkt kan worden, bijvoorbeeld omdat het documentnummer niet bij het gekozen documenttype past. Controleer in dit geval uw melding. Neem eventueel contact op met onze service desk.

Niet alle terminals geven een acceptatiebericht. Kijk in dit overzicht welke terminals een acceptatiebericht (ook bekend als ‘MID retourbericht’) versturen.