Worden alle groene en rode voormeldingen in de definitieve los-/laadlijst opgenomen?

Nee, enkel de voormeldingen die in orde (oftewel “groen”) zijn worden in de definitieve los-/laadlijst opgenomen. Het resultaat is een los-/laadlijst met alleen ‘groene’ voormeldingen. Alle niet in orde bevonden (oftewel “rode”) voormeldingen worden afgewezen (rejected) in MCA Barge.