User Management

Met de gratis service User Management beheert u als bedrijf de toegang tot de services die u afneemt in het Port Community System (PCS). Uw gebruikerslijst houdt u eenvoudig up-to-date. Potentiële veiligheids- en commerciële risico’s blijft u zo voor. Met User Management kunt u in het PCS makkelijk:

· Gebruikers toevoegen, verwijderen (en per service) activeren en deactiveren
· Gebruikersgroepen toevoegen en wijzigen
· Bedrijfsgegevens aanpassen

Zoeken

Snel naar

Veelgestelde vragen

Functionaliteiten

User Management: Ik zie geen services onder ‘My Services’

De user manager heeft u dan nog niet toegevoegd in de gebruikersgroepen. Gelieve in dit geval contact op te nemen met de user manager. Indien u niet weet wie dit is neem dan contact op met de Service Desk.

Foutmeldingen

User Management: Ik krijg de foutmelding: You have committed too many login failures. Your user account is locked.

Wanneer u deze foutmelding ontvangt is uw account gelocked. Gelieve in dit geval contact op te nemen met de user manager. Indien u niet weet wie de user manager is, of u bent dit zelf, neem dan contact op met de Service Desk.

User Management: Ik krijg de foutmelding: Error: Authentication failed. Please try again.

Controleer in dit geval of u de organisatienaam, gebruikersnaam en het wachtwoord correct heeft ingevuld. Indien u één van deze gegevens niet meer weet kunt u dit navragen bij de user manager van uw organisatie. Indien u niet weet wie de user manager is, of u bent zelf de hoofdgebruiker, neem dan contact op met de Service Desk.