User Management

Met de gratis service User Management beheert u als bedrijf de toegang tot de services die u afneemt in het Port Community System (PCS). Uw gebruikerslijst houdt u eenvoudig up-to-date. Potentiële veiligheids- en commerciële risico’s blijft u zo voor. Met User Management kunt u in het PCS makkelijk:

· Gebruikers toevoegen, verwijderen (en per service) activeren en deactiveren
· Gebruikersgroepen toevoegen en wijzigen
· Bedrijfsgegevens aanpassen

Zoeken

Snel naar

Veelgestelde vragen

Functionaliteiten

User Management: Ik zie geen services onder ‘My Services’

De user manager heeft u dan nog niet toegevoegd in de gebruikersgroepen. Gelieve in dit geval contact op te nemen met de user manager. Indien u niet weet wie dit is neem dan contact op met de Service Desk.

Foutmeldingen

User Management: Ik krijg de foutmelding: You have committed too many login failures. Your user account is locked.

Wanneer u deze foutmelding ontvangt is uw account gelocked. Gelieve in dit geval contact op te nemen met de user manager. Indien u niet weet wie de user manager is, of u bent dit zelf, neem dan contact op met de Service Desk.

User Management: Ik krijg de foutmelding: Error: Authentication failed. Please try again.

Controleer in dit geval of u de organisatienaam, gebruikersnaam en het wachtwoord correct heeft ingevuld. Indien u één van deze gegevens niet meer weet kunt u dit navragen bij de user manager van uw organisatie. Indien u niet weet wie de user manager is, of u bent zelf de hoofdgebruiker, neem dan contact op met de Service Desk.

Neem even 5 minuten de tijd…

en lees de privacy verklaring die van toepassing is op deze website. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier