Het equipment is niet ontvangen op de terminal. Hoe kan ik het equipment (trailer- of containernummer) aanpassen, toevoegen of verwijderen?

Alle wijzigingen van de voormelding totdat de zending succesvol is ontvangen op een terminal, worden gedaan door het bedrijf die de voormelding heeft gedaan. Wilt u weten of de zending succesvol is ontvangen op de terminal? Klik hier

Voordat een zending succesvol is ontvangen op de terminal kan het equipmentnummer gewijzigd worden door het bedrijf die de voormelding heeft gedaan. In het hoofscherm ziet u de verschillende voormeldingen. Selecteer ‘Documentnummer’ van de voormelding welke u wilt wijzigen. Een nieuw schermt opent.

Een equipmentnummer kan worden aangepast door de regel met het incorrect equipmentnummer te verwijderen. Het nieuwe equipmentnummer dient samen met de boeking geregistreerd te worden bij ‘Transport equipment toevoegen’.

Let op: selecteer pas na alle aanpassingen ‘Opslaan’. Ook kunt u linksonder de gehele voormelding verwijderen door ‘Zending verwijderen’ te selecteren.

Heeft u gevonden wat u zocht?