Track & Trace Export

Brexit service

Real-time zicht op iedere exportzending. Track & Trace Export maakt deel uit van de service Melding Export Documentatie, een cruciaal onderdeel van de Nederlandse ketenoplossing om ook na de Brexit lading snel van en naar het Verenigd Koninkrijk te kunnen vervoeren.

Zoeken

Veelgestelde vragen

Procesvoortgang

Waarom blijft de TG1 / RT1 op ‘verzonden’ staan?

U kunt bij de Douane navragen of er storing is of een fout in het genoemde document: 088-1566655. Zo niet, neem dan contact op met de servicedesk.

Waarom blijft de TAE hangen op ‘verzonden’?

U kunt bij de Douane navragen of er storing is: 088-1566655. Zo niet, neem dan contact op met de servicedesk.