Cargo Controller

Deze service is in ontwikkeling. Verwachte oplevering: najaar 2020.

Van ladinginformatie naar ladingregie. Volledige track & trace van in de haven verwachte schepen en uw lading. Vanuit hetzelfde scherm regisseert u bovendien alle vervolgacties. Cargo Controller is een doorontwikkeling van onze service Ladinginformatie

Zoeken

Snel naar

Veelgestelde vragen

Functionaliteiten

Wat is Cargo Controller?

Met Cargo Controller maakt u de overstap van ladinginformatie naar ladingregie. De service biedt een volledige track & trace van in de haven verwachte schepen en uw lading. Vanuit hetzelfde scherm regisseert u bovendien alle vervolgacties. Cargo Controller is een doorontwikkeling van onze service Ladinginformatie. Lees hier wat de service Cargo Controller voor u kan betekenen.