Melding Container Achterland (MCA) Rail

Deze service is in ontwikkeling.

Met MCA Rail kunt u spoorcontainers en treinbezoeken voormelden bij zee- en railterminals. Voor onze huidige dienstverlening voor de railsector verwijzen wij u naar de service Rail Planning.

Zoeken

Snel naar

Veelgestelde vragen

Wijzigingen doorvoeren

Is het mogelijk om een statusaanvraag (COPINO 13) te annuleren?

Het is helaas niet mogelijk om een statusaanvraag (COPINO 13) te annuleren. Deze zal vanzelf vervallen of wordt overschreven wanneer u een nieuwe statusaanvraag (COPINO 13) of een voormelding (COPINO 9) instuurt.

Overig

Wat voor zegelnummer/seal number vul je in bij een FLAT?

U mag hier FLAT of TANK invullen.

Procesvoortgang

Hoeveel karakters zijn toegestaan in het zegelnummer/seal number?

Een zegelnummer dat u opgeeft in uw voormelding moet altijd twee tot vijftien posities lang zijn. Langer of alleen één punt of één spatie ingeven is niet toegestaan.