Ik wil graag de ETA aanpassen, waar en hoe doe ik dit?

Mocht de ETA van een truck veranderen, dan kunt u de ETA van het desbetreffende bezoek aanpassen in het dashboard. Klik hiervoor rechts van het desbetreffende bezoek op ‘Actions’ en vervolgens op ‘Update visit’. Hier kunt u de ‘ETA date’ en ‘ETA time’ aanpassen. Klik vervolgens op ‘Update visit’ rechts onderin het scherm om de wijziging op te slaan.

Let op: ECT Delta en Euromax ondersteunen geen wijzigingen. Daar kunt u alleen de melding annuleren en deze hergebruiken voor een nieuwe voormelding.