Ik wil graag de aankomsttijd aanpassen, waar en hoe doe ik dit?

Mocht de aankomsttijd van een truck veranderen, dan kunt u de ETA vanuit het overzichtsscherm aanpassen. Klik hiervoor op het tijdsslot om de ETA aan te passen.

In het geval van APM Maasvlakte II, APM Terminals Rotterdam, Rotterdam World Gateway of Rotterdam Short Sea Terminals worden na het melden van de nieuwe ETA, de gekoppelde containers opnieuw bij de terminal voorgemeld worden en wordt de nieuwe status-/TAR informatie opgehaald.
Hutchison Ports ECT Delta en Hutchison Ports ECT Euromax ondersteunen het wijzigen van voormeldingen niet. Daar kunt u alleen de melding annuleren en deze hergebruiken voor een nieuwe voormelding, of een compleet nieuwe maken.