IAMconnected


IAMconnected is het DigiD voor haven en logistiek. Via één ingang kunt u veilig en eenvoudig inloggen voor meerdere digitale diensten van de havenlogistieke community en de toegang van andere gebruikers beheren.

Zoeken

Snel naar

Veelgestelde vragen

Functionaliteiten

Wat is IAMconnected?

IAMconnected is een nieuwe Portbase-dienstverlening voor Identity & Acces Management. Deze service biedt een persoonlijk logistiek paspoort. Vervolgens krijg je via één ingang toegang tot de diensten van meerdere bedrijven en organisaties. Je hoeft niet meer voor elke dienst apart inloggegevens te onthouden. Eénmaal inloggen via IAMconnected volstaat

Heeft u gevonden wat u zocht?

Waarom IAMconnected?

IAMconnected maakt het voor u mogelijk om op één manier in te loggen op aangesloten services/applicaties. Eenvoudig, veilig en zonder extra kosten.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Ik werk voor 2 verschillende bedrijven (in dienst of als zelfstandige), hoe werkt dat bij IAMconnected?

Het is mogelijk om met 1 account gekoppeld te zijn aan 2 verschillende bedrijven. Bij het inloggen kan via een drop-down menu geswitched worden tussen bedrijven.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Overig

Wat moet ik als individuele gebruiker doen om aangesloten te worden?

U dient een nieuw individueel account aan te maken. Vervolgens geeft u aan welk bedrijf uw account gekoppeld dient te worden. De beheerder van dit bedrijf dient u te accepteren als medewerker van dit bedrijf.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Welke gegevens moet ik vastleggen in IAMconnected?

Voornaam, achternaam, userid (uniek), e-mailadres (individueel, zakelijk (of privé)), mobiel telefoonnummer. Het e-mailadres wordt gebruikt voor het activatieproces en voor het eventueel resetten van uw wachtwoord.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Hoe kan ik mijzelf afmelden van IAMconnected?

Door een email te sturen naar de servicedesk van Portbase (servicedesk@portbase.com). Hierin geeft aan niet langer gebruik te willen maken van IAMconnected.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Welke services zijn aangesloten op IAMconnected?

Op dit moment MyPort van Havenbedrijf Rotterdam (HbR). In de toekomst zullen andere services van het HbR aangesloten worden. Ook zal het Port Community System (PCS) aangesloten worden op IAMconnected.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Wat kost IAMconnected?

De kosten van IAMconnected worden niet doorbelast aan de gebruiker. De aanbieder van deze services (de serviceprovider) wordt belast voor de kosten.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Ik weet mijn inloggegevens niet meer. Met wie kan ik contact opnemen?

In dit geval kan de servicedesk van Portbase u verder helpen. U kunt contact opnemen via 088-625 2525 of servicedesk@portbase.com .

Heeft u gevonden wat u zocht?

Ik ben mijn telefoon kwijt en maak gebruik van Multi Factor Authentification (MFA). Wat moet ik doen?

In dit geval kan de servicedesk van Portbase u verder helpen. Zij zullen deze resetten zodat een nieuw telefoonnummer aangemeld kan worden voor uw account.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Foutmeldingen

Ik heb een account aangemaakt maar zie een blanco scherm. Wat moet ik doen?

U dient zich na registratie op IAMconnected, te koppelen aan de gewenste organisatie. Dit doet u door deze op te zoeken onder organisatiebeheer. Zodra de beheerder u accepteert kunt u aan de slag.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Wij maken gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies om het gedrag van gebruikers in kaart te brengen, te analyseren, de gebruikerservaring te verbeteren en om ervoor te zorgen dat relevante informatie en advertenties kunnen worden getoond. Klik op 'voorkeuren aanpassen' om uw toestemmingen voor deze website te bekijken en in te stellen.

Lees onze privacy verklaring hier | Sluiten
Privacy instellingen