RWG beprijzing tijdsloten


Zoeken

Snel naar

Veelgestelde vragen

RWG beprijzing tijdsloten

Wat zijn piekuren en wat zijn daluren bij RWG?

Piekuren zijn van 06:00 uur tot 17:59 uur. Daluren zijn van 18:00 uur tot 05:59 uur. De toeslag geldt van maandag tot en met vrijdag. Tijdslots op feestdagen die op een werkdagen vallen (zoals bijvoorbeeld tweede pinksterdag) kennen geen toeslag tijdens piekuren. Klik hier voor meer informatie.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Wat als ik geen tijdslots kan boeken?

Controleer of het vinkje aanstaat in het XS-ID portal direct van Secure Logistics. Zo ja, neem contact op met Customer Service van RWG via customerservice@rwg.nl. Zo niet, vanaf maandag 24 april 2023 06:00 uur is het niet mogelijk om tijdslots te boeken als er geen account is bij Secure Logistics en je niet akkoord bent gegaan met de voorwaarden.

Extra informatie EAN-Nummer

Wanneer jouw EAN-nummer niet (meer) actief is, kun je op termijn geen gebruik meer maken van de service Melding Container Achterland (MCA) van Portbase en de binnen deze service beschikbare functionaliteiten. Voor de service MCA is een actief EAN-nummer een eis. Portbase zorgt er graag voor dat je gebruik kunt blijven maken van de service MCA. Daarom verzoeken zij je vriendelijk, doch dringend, om jouw bedrijfsgegevens en jouw actieve EAN-nummer aan hen door te geven. Dit doe je door het wijzigingsformulier in te vullen. Je kunt hierbij “Service specifiek” aanvinken. Portbase controleert deze gegevens na ontvangst en neemt vervolgens contact met jou op om de vervolgstappen met je te bespreken. Nadat het proces is doorlopen, kun je gebruik blijven maken van de service MCA.

Klik hier voor meer informatie.

Heeft u gevonden wat u zocht?

Waar kan ik terecht met vragen over mijn betaling of factuur?

Voor vragen over betalingen, facturen of andere financieel gerelateerde vragen kun je contact opnemen met Finance; Finance@Secure-Logistics.nl. Voor inhoudelijke vragen omtrent de tijdslots kan er contact met Customer Service van RWG worden opgenomen via customerservice@rwg.nl. Voor algemene vragen over het gebruik van de XS-Key kun je wenden tot de CSD; 010-4367777 / rwg@secure-logistics.nl.

Klik hier voor meer informatie.

Heeft u gevonden wat u zocht?